Olvasókönyv regisztráció



Az olvasójegyek vásárlása magánszemély részére nem lehetséges, kizárólag a tanfolyamunkon résztvevők kapják meg a kódot.

Amennyiben olvasójegyet szeretne, kérjük regisztráljon valamelyik tanfolyamunkra.

Töltse ki a kiválasztott tanfolyam adatlapját és küldje vissza hozzánk postán vagy akár elektronikusan.

A tanfolyamok adatlapjait az alábbi oldalon találja meg:
- Tanfolyami időpontok és jelentkezési lapok


« Vissza a Címlapra

Tanfolyamok



Vitamintorna 1. sz. képzés
Egészségmegőrző, képességfejlesztő, gerincbarát zenés tornaprogram óvodásokat és kisiskolásokat nevelő-oktató pedagógusok számára (Óvodapedagógusoknak, tanítóknak ajánlott).

Vitamintorna 2. sz. képzés
Egészségnevelés óvodás és kisiskolás korban mese - báb -zene és mozgás együttes alkalmazásával elnevezésű 30 órás akkreditált pedagógus továbbképzési program (Óvodapedagógusoknak, tanítóknak ajánlott).

Relaxálás tanfolyam
Relaxáció elsajátítása mozgással, légzéssel, meditációval és izomkontroll technikával, valamint alkalmazása az általános-, középiskolai testnevelés és tantermi oktatásnál. (Általános és középiskolai pedagógusoknak ajánlott.)

Mindennapos testnevelés képzés
Mindennapos testnevelésnél tanteremben és tornateremben is alkalmazható tartásjavító és egészségmegőrző gerinctorna általános iskolában.

Mozgásterápia-gerinctorna lóháton tanfolyam
Gyógytornászoknak, lovas szakembereknek ajánlott. A terepgyakorlat a Kunadacsi lovas tanyánkon történik (1 nap), elmélet Budapesten Prevenciós Oktatási Központunkban lesz (1 nap).