Facebook YouTube

 
 
 
 
Tekintse meg a Vitamintorna aktualitásait képekben.
 
Tekintse meg a tanfolyamok minőségbiztosítási összegzését.
 
Tekintse meg a Vitamintorna rövid bemutató filmjeit!
 
Indulnak távoktatásos képzéseink!

 

Ez a vitamintorna régi weboldala, melyen az információk már nem naprakészek. Kérem látogasson el az új honlapunkra, melyet a

www.vitamintorna.com

oldalon talál meg. Köszönjük!

Vitamintorna - Távoktatás, E-learning
Vitamintorna - Interaktív Könyvtár

Bene féle ADT-ra jelentkezés

06-30-973-0027
Elvégeztem Bene Máté "Autodekompressziós Terápeuta" képzését, melynek tanúsítványa megtekinthető itt.

Tanfolyamokról bővebben a vitamintorna.com oldalon olvashat!

Magunkról

Idén 15 éve már hogy férjemmel útnak indítottuk családi vállalkozásunkat a gyógytorna bt-t, és megszületett a Vitamintorna ötlete. A mi kis narancssárga Torna vitaminunk mely azért jött létre, hogy tornáztassa a gyerekek gerincét, megelőzze a gerincferdülést, az elmúlt évtizedben rengeteg változáson ment keresztül, sokat fejlődött és új lehetőségeket nyitott számunkra.

A Testkultúra-Vitamintorna módszertanunkat, mely szerzői jogvédelem alatt áll 2005 óta folyamatosan oktatjuk akkreditált felnőttképzés formájában gyógytornászoknak és pedagógusoknak.

A Vitamintorna 1. sz képzésünk a zenés prevenciós gerinc tornát és lúdtalptornát, a Vitamintorna 2. sz képzésünk pedig a mesébe ágyazott egészségügyi felvilágosító témájú egészségnevelési lehetőségeket oktatja. Tanfolyamaink az Oktatási és Egészségügyi Minisztérium által akkreditáltak és az ország több részén is már elismertek. A Vitamintorna módszertana azonosult egy gerincbarát életvitellel, egy egészségesebb életszemlélettel.

Még ebben az évben megjelent a Gerincbetegségek gyógytestnevelése iskoláskorban című szakmai könyvünk, melyet több főiskolán kötelező irodalomként is oktatnak.

2007-ben megnyitottuk Prevenciós Oktatási Központunkat és Gyógytorna Stúdiónkat, ahol a súlyos gerincferdüléssel, porckorong betegségekkel, mozgásproblémákkal küzdő betegeknek adunk lehetőséget a gyógyulásra. A zenés meditációs mozgásterápia, az alternatív mozgáskezelések és a keleti mozgáskultúra szemlélete valósult meg stúdiónkban. A hozzánk forduló páciensek ebben a távol keletien mesés környezetben lelkileg is töltődhetnek a gyógytorna-kezelések alatt. Újdonság hogy az egyéni tornákat dvdre rögzítjük, ami megkönnyíti az otthoni kezelések folytatását.

2008-ban egy új módszert dolgoztunk ki a Mozgásterápiát lóháton. Úgy gondoltuk ez egy nagyszerű lehetőség mind az egészséges, mind a tartási problémákkal vagy gerincferdüléssel küzdő gyerekek fiatalok számára a nyári szabadidő hasznos és kellemes eltöltéséhez. A programot azóta is akkreditált képzések formájában oktatjuk lovas szakembereknek, gyógytornászoknak.

Még ebben az évben vállalkozásunk két terápiás lóval bővült Dajkával és Hafival, akik azóta gyökeresen megváltoztatták életünket. Lovaink nevelése és oktatása a természetes ló-kiképzés un., suttogás elmélet módszerével történik, így az állatainkkal végzett közös munka nagy örömet jelent számunkra. 2009-ben egy lovaglás alkalmával rátaláltunk életünk álmára, egy tanyára a Kiskunsági Nemzeti Parkban a Dámányadacsi réteken. 2010-ben megvásároltuk a Fábián tanyát és azóta igyekszünk jó gazdái lenni , mind a tanyának mind az állatainak egyaránt. A természettel, a vadon élő állatokkal és lovainkkal együtt teljes harmóniában élünk ezen a helyen, amit családi tanyasi kirándulások alkalmával tudunk megmutatni másoknak is.

Az elmúlt esztendők ugyan sok munkával, fáradozással, de annál több örömmel, sikerrel járt együtt. Mottónkat nem felejtve élünk és dolgozunk tovább "A mozgás sok mindenre orvosság, de nincs olyan gyógyszer, amely a mozgást helyettesítené."

Szakmai önéletrajz
Cégünkről

 
 
 
Top