Facebook YouTube

 
 
 
 
Tekintse meg a Vitamintorna aktualitásait képekben.
 
Tekintse meg a tanfolyamok minőségbiztosítási összegzését.
 
Tekintse meg a Vitamintorna rövid bemutató filmjeit!
 
Indulnak távoktatásos képzéseink!

 

Ez a vitamintorna régi weboldala, melyen az információk már nem naprakészek. Kérem látogasson el az új honlapunkra, melyet a

www.vitamintorna.com

oldalon talál meg. Köszönjük!

Vitamintorna - Távoktatás, E-learning
Vitamintorna - Interaktív Könyvtár

Bene féle ADT-ra jelentkezés

06-30-973-0027
Elvégeztem Bene Máté "Autodekompressziós Terápeuta" képzését, melynek tanúsítványa megtekinthető itt.

Tanfolyamokról bővebben a vitamintorna.com oldalon olvashat!

Továbbképzési kedvezmények

Tisztelt intézményvezetők, kedves pedagógus kollégák! A 2010 évtől több kedvezményt próbálunk biztosítani a tanfolyamainkra jelentkező pedagógusoknak. Az alábbi kedvezmények nem vonhatóak össze, külön- külön igény szerint kérhetők.

Régen végzett hallgatóknak: Kedvezmény, az új távoktatásos 120 órás tanfolyamra régen végzett hallgatóinknak. Aki elvégezte bármelyik képzésünket, annak kedvezmény jár új képzésünk árából. Egy képzés elvégzése esetén 5000 Ft, két képzés esetén 10.000 Ft kedvezmény jár.

Pedagógus kedvezmény: önrész befizetése esetén akár négy részletben is igényelheti a kolléga a tanfolyami díj rendezését. A befizetést azonban a tanfolyam záró napjáig rendezni kell, különben nem tudjuk a tanúsítványt kiadni, még sikeres vizsga esetén sem.

Intézményi kedvezmény: amennyiben egy pedagógus közösség kéri a kihelyezett képzést akkor 15 fő után egy pedagógus kolléga ingyen részt vehet a képzésünkön.

Szervezői kedvezmény: Ha kedvet érez némi szervezéshez és vállalja, hogy az Ön által választott továbbképzésre 15 fő résztvevőt beszervez, akkor Önt is ingyenesen fogadjuk a tanfolyamunkon. Tanfolyamot végzett hallgatóinknak egy újabb 15 fős tanfolyam megszervezése esetén a következő tanfolyamunkon ingyen biztosítjuk a részvételt.

Távoktatásos 120 órás új képzésünkre szervezői kedvezményt biztosítunk a következő feltételekkel: Amennyiben Te is részt veszel a képzésben és beszervezel egy főt, akkor 5000 Ft kedvezményt kapsz, ha kettőt, akkor 10.000 Ft-al kerül kevesebbe a képzésed ára.

Bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot

 
 
 
Top