Facebook YouTube

 
 
 
 
Tekintse meg a Vitamintorna aktualitásait képekben.
 
Tekintse meg a tanfolyamok minőségbiztosítási összegzését.
 
Tekintse meg a Vitamintorna rövid bemutató filmjeit!
 
Indulnak távoktatásos képzéseink!

 

Ez a vitamintorna régi weboldala, melyen az információk már nem naprakészek. Kérem látogasson el az új honlapunkra, melyet a

www.vitamintorna.com

oldalon talál meg. Köszönjük!

Vitamintorna - Távoktatás, E-learning
Vitamintorna - Interaktív Könyvtár

Bene féle ADT-ra jelentkezés

06-30-973-0027
Elvégeztem Bene Máté "Autodekompressziós Terápeuta" képzését, melynek tanúsítványa megtekinthető itt.

Tanfolyamokról bővebben a vitamintorna.com oldalon olvashat!

Hírek, aktualitások 2017

[2017. negyedik hírlevél]
Lezárultak az őszi képzéseink, az idén 97 fő végzett a Vitamintorna 1. képzésen és 12 fő a Vitamintorna 2. képzésen. A csoportképek megtalálhatóak a képgalériában és a facebook oldalunkon.

Igazán jó évet zártunk, mert sikerült két akkreditáció is. A Vitamintorna 2. számú képzést újra akkreditáltuk, tavasszal több helyen is indítjuk. A Mozgásterápia lóháton képzésünk, jelenleg akkreditáció alatt van, májusban indul a képzés, jelentkezési lapja megtalálható a menüpontban.

Jelenleg nagy munkában vagyunk és örömmel értesítünk minden kedves pedagógust, aki még nem jutott el hozzánk és szeretné otthonról is megtanulni a Vitamintorna módszertanát, 2018. februártól ezt megteheti, önálló tempóban tanulhat. A Minisztérium elfogadta és jóváhagyta ezt a forradalmian új képzést, mert ilyen jellegű mozgásos képzést még nem akkreditáltak távoktatásban. A képzés 120 órás akkreditált tanfolyam lett, melynek címe a Vitamintorna 3. program: Zenés mesetorna, egészségnevelés és képességfejlesztés óvodás korban. A képzésről bővebben a kezdő oldalon lehet informálódni.

A jelentkezési lapok a Tanfolyami időpontok menüpontból letölthetőek

[2017. harmadik hírlevél]
Lassan vége a nyárnak és indulnak az őszi Vitamintorna tanfolyamok. Idén még három alkalommal tartunk Vitamintorna 1. sz. képzést, amire még lehet jelentkezni. Szeptemberben Lajosmizsén, októberben Kecskemét mellett Lakitelken és novemberben Budapesten a Bóbita óvodában. Tavaszi képzéseink jól sikerültek képek a Vitaminforna Facebook oldalán láthatóak.

A Vitamintorna 2. képzésünk majd jövő tavasszal lesz megtartva, mivel az akkreditációját meg kell újítani ezért a programban is lesz újdonság. A Mozgásterápia lóháton képzés 2018. májusában várható. A jelentkezési lapok letölthetőek a tanfolyami időpontok menüpontból. Lajosmizsére még néhány hely van, a Budapestire is korlátozott férőhely áll már csak rendelkezésre. Szeretettel várunk a képzéseinken.

A jelentkezési lapok a Tanfolyami időpontok menüpontból letölthetőek

[2017. második hírlevél]
Örömmel tudatom, hogy elvégeztem az "AUTODEKOMPRESSZIÓS TERAPEUTA" képzést Bene Máténál. Végre egy olyan képzésben volt részem, ami új irányt ad nekem a gerinckezelésben. Nagyon köszönöm, hogy Máté átadta ezt a tudást, és így én is segíthetek majd a hozzám forduló gerincfájdalommal küzdő pácienseknek a gyógyulásban. A diploma megtekinthető a személyes menüpontomban. További információk itt találhatóak. Klikk ide.

2017. március 31-én indul Biatorbágyon a Benedek Elek Óvodában a Csicsergő tagóvodában egy Vitamintorna 1. számú képzés, amit megszerveztek a pedagógusok 20 fővel. Erre már nem lehet sajnos másnak jelentkezni. Mi már nagyon várjuk a találkozást.

Tavaszi képzéseink kibővültek, több helyszínen kérték a Vitamintorna 1-2. képzés megszervezését. Amennyiben összejön a kívánt létszám a tanfolyamokat megtartjuk. Már őszre is szerveződik a Vitamintorna Lajosmizsére. Idén a prevenciós központomban Vitamintorna 2. sz. képzést csak tavasszal fogok tartani, mely április 7-én indul. Ide van még néhány hely, lehet jelentkezni.
A jelentkezési lapok letölthetőek a következő menüpontból.

Újítás lett honlapunkon, hogy mostantól nincs postázás, hanem a jelentkezési lapok mellett letölthetővé válik a felnőttképzési szerződés és a tájékoztatás is. A jelentkezés akkor válik véglegessé, ha a jelentkezési lapot a felnőttképzési szerződéssel együtt aláírva küldi vissza a résztvevő és befizeti a képzési díjat is. Ennek hiányában nem tudjuk biztosítani a részvételt a képzésünkön. A számlákat emali-en fogom elküldeni mindenkinek.

Várunk mindenkit szeretettel a tavaszi képzéseinkre.

[2017. első hírlevél]
Boldog Új Esztendőt Kívánunk minden kedves olvasónknak. Sikeres 2016. évet zártunk 9 tanfolyami képzést tartottunk, ami rekordnak számít. Több vidéki helyszín Szekszárd, Szabadszállás, Sopronkövesd, Lajosmizse is szeretettel várt minket, ami nagyon jó érzéssel töltött el bennünket. A képgalériában megtekinthetőek az őszi képzések pillanatképei is.

2017. tavaszi képzések jelentkezési lapjai már letölthetőek honlapunkról. Aki jelentkezni szeretne, minél előbb tegye meg, mert már fogynak a helyek. Várunk szeretettel 2017. ben is a Vitamintorna 1-2. és a Lovasterápiás képzésünkön is. Balatonföldváron és a X. kerület Gesztenye óvodában is szervezés alatt vannak Vitamintorna képzések, ide lehet még jelentkezni.

A jelentkezési lapok a Tanfolyami időpontok menüpontból letölthetőek

2017-es hírek, aktualitások
2016-os hírek, aktualitások
2015-ös hírek, aktualitások
2014-es hírek, aktualitások
2013-as hírek, aktualitások
2012-es hírek, aktualitások
2011-es hírek, aktualitások

 
 
 
Top