Facebook YouTube

 
 
 
 
Tekintse meg a Vitamintorna aktualitásait képekben.
 
Tekintse meg a tanfolyamok minőségbiztosítási összegzését.
 
Tekintse meg a Vitamintorna rövid bemutató filmjeit!
 
Indulnak távoktatásos képzéseink!

 

Ez a vitamintorna régi weboldala, melyen az információk már nem naprakészek. Kérem látogasson el az új honlapunkra, melyet a

www.vitamintorna.com

oldalon talál meg. Köszönjük!

Vitamintorna - Távoktatás, E-learning
Vitamintorna - Interaktív Könyvtár

Bene féle ADT-ra jelentkezés

06-30-973-0027
Elvégeztem Bene Máté "Autodekompressziós Terápeuta" képzését, melynek tanúsítványa megtekinthető itt.

Tanfolyamokról bővebben a vitamintorna.com oldalon olvashat!

Hírek, aktualitások 2016

[2016. ötödik hírlevél, ősz]
Az őszi Lajosmizsei Vitamintorna képzés nagyon jól sikerült, pillanatképei megtekinthetőek a képgalériában. A Vitamintorna októberi Budapesti tanfolyam betelt, és mivel sokan lemaradtak ezért a X. kerületi Gesztenye óvodában 2016. decemberben lesz még egy Budapesti képzés, melyre van még hely, lehet jelentkezni. A jelentkezési lap itt letölthető.

A Szekszárdi Vitamintorna képzésre összejött a létszám, ide is lehet még egy-két főnek csatlakozni, várjuk az érdeklődőket. Meghirdetjük a 2017. tavaszi Vitamintorna 1. sz képzés időpontját is, mert már akik lemaradtak az ősziről igényelték az időpontot. Érdemes időben jelentkezni, mert biztos hamarosan betelik a létszám.

[2016. negyedik hírlevél, nyár]
A tavaszi és a Sopronkövesdi nyári képzéseink nagyon jól sikerültek, a képgalériában és a Vitamintorna Facebookon megtekinthetőek a pillanatképek.

Ősszel szeptemberben induló Lajosmizsén szerveződött Vitamintorna 2. sz. képzésre várjuk még a jelentkezőket. A budapesti októberben induló Vitamintorna 1. sz. képzésünkre van még 5 szabad hely. 2016. november 11-12. és november 26. Szekszárdon kértek Vitamintorna 1. sz. képzést, ennek a tanfolyamnak a jelentkezési lapja már letölthető oldalunkon. Az augusztusi Mozgásterápia lóháton képzés még nyitott, a jelentkezők függvényében tartjuk meg. Mindenkinek további szép nyarat kívánunk.

[2016. harmadik hírlevél]
A tartalmilag is megújult májusi "Mozgásterápia lóháton" képzésünk nagyon jól sikerült, 14 fő vett részt rajta. A pillanatképek megtekinthetőek a képgalériában valamint a Vitamintorna Facebookon is. A nagy érdeklődésre való tekintettel idén kétszer kerül megrendezésre ez a tanfolyamunk.

Augusztus végén induló képzésünkre még van hely, várjuk az érdeklődőket. Jelentkezési lap letölthető a tanfolyami időpontok menüpontból. Vitamintorna 1. sz. képzést indítunk június 20-án Sopronkövesden, még van néhány hely, lehet jelentkezni. A jelentkezési lap szintén a Tanfolyami időpontok menüpontból elérhető. Bízva a találkozásban addig is jó tornázást kívánok mindenkinek: Boglárka

[2016. második hírlevél]
Sikeresen lezajlottak a 2016. tavaszi Budapesti Vitamintorna 1-2. képzéseink, melyek nagyon jól sikerültek. A csoportképek a Vitamintorna Facebookon és itt a képgalériában is megtekinthetőek. A Szabadszálláson induló Vitamintorna 2. sz. képzésünkre még van néhány hely, lehet jelentkezni. Ősszel Lajosmizsén szerezünk Vitamintorna 2. sz. képzést, a jelentkezési lap már letölthető. A Budapesti Vitamintorna 1. sz. őszi képzésünk jelentkezési lapja szintén letölthető, melyet októberben fogunk megrendezni. Erre a képzésre is vannak már jelentkezők, ezért aki részt szeretne venni, minél hamarabb küldje el a jelentkezését. A minőségirányítási tesztek értékelése is kikerült az oldalra. Mindenkinek kellemes Vitamintornázást kívánok, üdvözlettel: Boglárka

A jelentkezési lapok a Tanfolyami időpontok menüpontból letölthetőek

[2016. első hírlevél]
Az idei tavaszi Vitamintorna képzéseinkre várjuk a jelentkezőket. A Vitamintorna 2. számú Budapesten induló képzésünkre még van néhány hely és a Szabadszállási júniusban induló képzésre is lehet még jelentkezni.

A Vitamintorna 1. számú képzésünket ősszel is indítjuk Budapesten és ennek a jelentkezési lapja letölthető a Tanfolyami időpontok menüpontból. Aki lemaradt a tavaszi képzésünkről már elküldheti részvételi szándékát az info@vitamintorna.hu emailre.

A Mozgásterápia lóháton képzésünk akkreditációja sikerült, két évre megkaptuk az engedélyt a tanfolyam tartására.

Címe: "Mozgásterápia lóháton: mozgásfejlesztés, gerinctorna és képességfejlesztés lóháton" elnevezésű szabadon választott elméleti és gyakorlati továbbképzés pontértéke 17 kreditpont. Óraszáma 16 tanóra + 2 óra vizsga. A nyilvántartási száma: SZTK-A-100941/2015 érvényes 2016. február 4-től számított két évig. A tematika megújult és mozgásfejlesztés és képességfejlesztés is lesz a tanfolyami oktatásban. Erre a képzésünkre még van 6 hely.

A jelentkezési lapok a Tanfolyami időpontok menüpontból letölthetőek

2018-es hírek, aktualitások
2017-es hírek, aktualitások
2016-os hírek, aktualitások
2015-ös hírek, aktualitások
2014-es hírek, aktualitások
2013-as hírek, aktualitások
2012-es hírek, aktualitások
2011-es hírek, aktualitások

 
 
 
Top