Facebook YouTube

 
 
 
 
Tekintse meg a Vitamintorna aktualitásait képekben.
 
Tekintse meg a tanfolyamok minőségbiztosítási összegzését.
 
Tekintse meg a Vitamintorna rövid bemutató filmjeit!
 
Indulnak távoktatásos képzéseink!

 

Ez a vitamintorna régi weboldala, melyen az információk már nem naprakészek. Kérem látogasson el az új honlapunkra, melyet a

www.vitamintorna.com

oldalon talál meg. Köszönjük!

Vitamintorna - Távoktatás, E-learning
Vitamintorna - Interaktív Könyvtár

Bene féle ADT-ra jelentkezés

06-30-973-0027
Elvégeztem Bene Máté "Autodekompressziós Terápeuta" képzését, melynek tanúsítványa megtekinthető itt.

Tanfolyamokról bővebben a vitamintorna.com oldalon olvashat!

Hírek, aktualitások 2015

[2015. hetedik hírlevél]
Lezajlottak az őszi Vitamintorna képzések, melyek nagyon jól sikerültek. A csoportképek megtekinthetőek a Képgalériában.

Meghirdetjük tavaszi képzéseinek, jelentkezési lapok a Tanfolyamok menüpontból már letölthetőek.

Mivel már itt az advent és a karácsony illata, ezért mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt és Boldogabb Új évet kívánunk sok szeretettel. Kövessetek minket a Facebookon is.

A jelentkezési lapok itt letölthetőek

[2015. hatodik hírlevél]
Megint gyorsan eltelt a nyár, mely örömökben gazdag volt számunkra. Feltöltődtünk sok napenergiával és lovaink, vendégeink szeretetével a tanyánkon. Ismét itt a tanévkezdés ideje és a tanfolyamok beindulnak nálunk is.

Az októberben induló, idén tavasszal akkreditált és megújult Vitamintorna 1-es képzésünkre még néhány szabad hely van, várjuk az érdeklődőket. Aki ebben az évben részt vesz a Vitamintorna 1. és Vitamintorna 2. képzésünkön, annak a második képzés árából 5000 Ft kedvezményt biztosítunk.

A Relaxálás képzésünket (infók: Relaxálás) meghirdetjük 2016.02.11 - 2016.02.13. időpontra, várjuk általános iskolai tanítók, tanárok és középiskolai tanárok jelentkezését. Jelentkezési lapok a Tanfolyamok menüpontból letölthetőek. Mindenkinek jó tanévkezdést kívánunk!

A jelentkezési lapok itt letölthetőek

[2015. ötödik hírlevél]
Tavaszi képzéseink nagyon jól sikerültek, örömmel zártuk ezt az oktatási szezonunkat. Őszi Vitamintorna 1. és 2. tanfolyamunk időpontjai és jelentkezési lapjai megtalálhatóak a menüpontban.

Megkezdjük nyári töltődésünket a tanyánkon, ahova már most sok barát bejelentkezett egy kis pihenésre, lazulásra. Reméljük ősszel újult erővel és energiával teli kezdhetjük az oktatást. Addig is mindenkinek kívánunk szép nyarat, jó Vitamin tornázást tornateremben vagy lóháton egyaránt.

A jelentkezési lapok itt letölthetőek

[2015. negyedik hírlevél]
Lezajlottak a tavaszi Vitamintorna 2. számú képzéseink, melyek nagyon jól sikerültek. 2015. február 28-án Nagykőrösön voltunk egy óvodában ahol a szülőknek, gyerekeknek és a pedagógusoknak tartottunk egy csodás Vitamintorna- Mesetorna napot Évával. 2015. április 20-án pedig Előszálláson tartottunk egy szakmai napot a "A relaxációval, meditációval és mozgással megelőzhető a kiégés szindróma a pedagógus pályán" címmel. A fotógalériában és Facebook oldalunkon egyaránt megtalálhatóak a Vitamintorna eseményei, pillanatképei és csoportképei.

A Vitamintorna 1. számú képzésünk őszi időpontja 2015. október 2-3. és október 17. A tanfolyami időpontok menüpontban a jelentkezési lapja letölthető.

Az idén a Vitamintorna 2. sz. képzés 2015. november 12-13-14. én kerül megrendezésre. Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt. Aki ebben az évben egyszerre két tanfolyamunkon vesz részt annak a második tanfolyam árából 5000 Ft kedvezményt adunk ajándékba. Kérem a jelentkezési lapon majd jelezze ezt számomra.

Interaktív könyvtárunk kódjai 2015. szeptember 1-ig használhatóak a tavaszi tanfolyami résztvevők számára. A hétvégén induló Mozgásterápia-gerinctorna lóháton képzésünkre még egy hely van. Kellemes tavaszt és jó Vitamintornázást kívánok mindenkinek: Boglárka

A jelentkezési lapok itt letölthetőek

[2015. harmadik hírlevél]
Sikerült a Vitamintorna 1. sz. képzés: egészségmegőrző, képességfejlesztő, gerincbarát zenés torna tanfolyamunk újbóli akkreditációja. Nyilvántartási száma: 23/71/2015.Tegnap vettem át az Emberi Erőforrások Minisztériumából küldött végzést, melyet Pölöskei Gáborné helyettes államtitkár írt alá. Tíz éve tartottuk először ezt a tanfolyamunkat, most 5 évig megint lehet rá jelentkezni. Várunk szeretettel minden kedves pedagógust képzéseinken. Képzési időpontok és jelentkezési lapok hamarosan a honlapunkon megtalálhatóak lesznek. Legkorábban Budapesten októberre tervezem a képzési időpontot.

Vitamintorna 2. sz. áprilisban induló képzésünkre még kettő hely van, aki szeretne jönni mihamarabb küldje el a jelentkezési lapot számunkra.

2015 áprilisában kerül megrendezésre a Mozgásterápia-gerinctorna lóháton képzésünk, ennek jelentkezési lapja szintén megtalálható oldalunkon. Várjuk az érdeklődőket.

A jelentkezési lapok itt letölthetőek

[2015. második hírlevél]
A márciusban induló Vitamintorna 2. sz. képzésünk már megtelt, ezért a nagy érdeklődésre való tekintettel áprilisban indítunk még egy tanfolyamot. Már vannak érdeklődők és nagy valószínűséggel indítjuk ezt a képzést is, ezért aki lemaradt kérem mihamarabb jelezze részvételi szándékát. A jelentkezési lap letölthető oldalunkról. A tanfolyamra való jelentkezésnek nem feltétele a Vitamintorna 1. sz képzés elvégzése.

2015 áprilisában kerül megrendezésre a Mozgásterápia-gerinctorna lóháton képzésünk, ennek jelentkezési lapja szintén megtalálható oldalunkon. Várjuk az érdeklődőket.

A jelentkezési lapok itt letölthetőek

[2015. első hírlevél]
2015. február 19-20-21-én Vitamintorna 2. tanfolyamot tartunk Ballószögön, várjuk a környékről a jelentkezőket, még néhány hely van. Jelentkezési lapot kérésre küldök, igényelni az info@vitamintorna.hu emailcímen lehetséges.

2015. március 5-6-7-én Budapesten kerül megrendezésre a Vitamintorna 2. tanfolyam. Ennek jelentkezési lapja letölthető oldalunkról. Jelentkezés elfogadása beérkezési sorrendben történik. Aki már részt vettek a Vitamintorna 1. sz képzésen, minél hamarabb jelezzék részvételi szándékukat.

2015 áprilisában kerül megrendezésre a Mozgásterápia-gerinctorna lóháton képzésünk, ennek jelentkezési lapja szintén megtalálható oldalunkon. Ez a képzés ebben a formában idén lesz utoljára megtartva.

A többi akkreditált 30 órás képzésünket felkérésre indítjuk, minimum 12 fő jelentkező esetén, igény szerint kihelyezett szervezésben vidéken is megtartjuk.

2014. őszi képzéseink csoportképei megtalálhatóak a képgalériában.
A Facebookon is láthatjátok a képeket.

A jelentkezési lapok itt letölthetőek
Tekintse meg a képgalériát

2018-es hírek, aktualitások
2017-es hírek, aktualitások
2016-os hírek, aktualitások
2015-ös hírek, aktualitások
2014-es hírek, aktualitások
2013-as hírek, aktualitások
2012-es hírek, aktualitások
2011-es hírek, aktualitások

 
 
 
Top