Facebook YouTube

 
 
 
 
Tekintse meg a Vitamintorna aktualitásait képekben.
 
Tekintse meg a tanfolyamok minőségbiztosítási összegzését.
 
Tekintse meg a Vitamintorna rövid bemutató filmjeit!
 
Indulnak távoktatásos képzéseink!

 

Ez a vitamintorna régi weboldala, melyen az információk már nem naprakészek. Kérem látogasson el az új honlapunkra, melyet a

www.vitamintorna.com

oldalon talál meg. Köszönjük!

Vitamintorna - Távoktatás, E-learning
Vitamintorna - Interaktív Könyvtár

Bene féle ADT-ra jelentkezés

06-30-973-0027
Elvégeztem Bene Máté "Autodekompressziós Terápeuta" képzését, melynek tanúsítványa megtekinthető itt.

Tanfolyamokról bővebben a vitamintorna.com oldalon olvashat!

Hírek, aktualitások 2014

[2014. harmadik negyedév]
Tavaszi képzéseink jól sikerültek, a minőségirányítási lapokon olvashattok róla. Októberben felkérésre Pétervásárára megyünk tanfolyamot tartani, ezért Budapesten novemberben indul a Vitamintorna 1. számú képzésünk. A Vitamintorna 1. tanfolyami akkreditációja 2015. januárjában lejár, és mivel a két képzést egy képzéssé szeretném összedolgozni, ezért többet nem indítom. Aki még most szeretne erre eljönni, az novemberben megteheti.

2015-től kizárólag a Vitamintorna 2. képzést fogom indítani. Ez a tanfolyam a kis- középső csoportos óvodás korosztálynak jobban oktatható, de a nagycsoportosok is élvezik. Ajánlom a vegyes korcsoportban dolgozó óvodapedagógus kollégáknak elvégezni ezen képzésünket. Ebben szintén sok a tornablokk, aki régebben 2012 előtt végezte el, annak is sok új ismeretet ad.

2015. februárjában tartjuk a Relaxációs tanfolyamot, melyet általános iskolában dolgozó pedagógusoknak javaslom. Kerületi pedagógusoknak 5000 Ft kedvezményt adunk a tanfolyam árából. A Mozgásterápia- gerinctorna lóháton tanfolyamot áprilisban tartjuk és egy évben csak egyszer jut időnk erre a tanfolyamra. A Vitamintorna 2. képzés 2015. márciusra hirdettük meg. A többi képzéseinket felkérésre és szervezésre tartjuk meg, igény szerint vidéken. Az őszi és a jövő évi képzéseink jelentkezési lapjai már letölthetőek a menüből.

A 2014. novemberi Vitamintorna 1. sz képzésünk a nagy érdeklődésre való tekintettel betelt. Mivel már annyian érdeklődtek, ezért 2014. november 27-28-29. időponttal indítunk egy utolsó Vitamintorna 1. sz képzést. A tanfolyam minimum 8 fő jelentkező esetén indul, és még 4 férőhely van erre a képzésre.

A jelentkezési lapok itt letölthetőek

Az idén nyáron, mint mindig, sok vendégünk volt a Fábián tanyán. Kicsik és nagyok egyaránt élvezték a szabadságot és nyugalmat, amit a természet adott nekünk. A pillanatok megtekinthetőek a képgalériában.

Jó egészséget és kellemes tanévkezdést kívánok: Boglárka

Tekintse meg a képgalériát

[2014. második negyedév]
Megtartottuk tavaszi Vitamintorna tanfolyamainkat, melyek nagyon jól sikerültek. Májusban induló Mozgásterápia- gerinctorna lóháton képzésünkre még van pár hely, lehet jelentkezni.

A Vitamintorna 1. számú őszi képzésünk időpontja módosul, mivel Pétervásárára hívtak képzést tartani egy óvodába. A képzés időpontja a következő lesz: 2014. november 6-7-8-ra módosul. Júniusban induló Relaxációs képzésünkre várjuk az érdeklődőket. A Fábián tanya tavaszi megújulása a képgalériában megtekinthető.

A jelentkezési lapok itt letölthetőek
Tekintse meg a képgalériát

[2014. első negyedév]
A 2014. januártól - június végéig tartandó tanfolyamaink időpontjai megtekinthetőek a bal oldali menüpont alatt. A márciusban induló Vitamintorna 1. képzésre várjuk a jelentkezőket.

A jelentkezési lapok itt letölthetőek

Új akkreditált képzéssel bővült repertoárunk: "Relaxáció elsajátítása mozgással, légzéssel, meditációval és izomkontroll technikával, valamint alkalmazása az általános-, középiskolai testnevelés és tantermi oktatásnál" címmel (30 órás akkreditációs száma: 957/168/2013) mely 2014. június hónapban kerül majd megrendezése.

2014. év akciók: Önrész befizetése esetén részletfizetéssel élhetnek a pedagógusok, akár 4 részletben is. Az idei év legnagyobb lehetősége: amennyiben egy intézményből ketten vesznek részt egy képzésen, akkor 5000 Ft/ fő kedvezményt biztosítunk számukra. Beszéld rá munkatársadat, hogy együtt végezzétek el a tanfolyamot.

Májusban újra lesz Mozgásterápia-gerinctorna lóháton akkreditált tanfolyam, melyet lovas szakembereknek- gyógytornászoknak ajánlok, akik gyerektáborokat is tartanak.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt tanfolyamainkon!

A tanyánk szépítése 2013-ban is folytatódott és a pillanatképek megtekinthetőek a képgalériában.

Tekintse meg a képgalériát

Meghosszabbítjuk a kedvezményes olvasójegy vásárlást interaktív könyvtárunkba: regisztrált olvasóink 1 havi olvasójegy áráért 3 havi olvasójegyet kapnak ajándékba. Jó olvasást kívánok!

Belépés az Interaktív Könyvtárba
Olvasókönyv regisztráció

2018-es hírek, aktualitások
2017-es hírek, aktualitások
2016-os hírek, aktualitások
2015-ös hírek, aktualitások
2014-es hírek, aktualitások
2013-as hírek, aktualitások
2012-es hírek, aktualitások
2011-es hírek, aktualitások

 
 
 
Top