Facebook YouTube

 
 
 
 
Tekintse meg a Vitamintorna aktualitásait képekben.
 
Tekintse meg a tanfolyamok minőségbiztosítási összegzését.
 
Tekintse meg a Vitamintorna rövid bemutató filmjeit!
 
Indulnak távoktatásos képzéseink!

 

Ez a vitamintorna régi weboldala, melyen az információk már nem naprakészek. Kérem látogasson el az új honlapunkra, melyet a

www.vitamintorna.com

oldalon talál meg. Köszönjük!

Vitamintorna - Távoktatás, E-learning
Vitamintorna - Interaktív Könyvtár

Bene féle ADT-ra jelentkezés

06-30-973-0027
Elvégeztem Bene Máté "Autodekompressziós Terápeuta" képzését, melynek tanúsítványa megtekinthető itt.

Tanfolyamokról bővebben a vitamintorna.com oldalon olvashat!

Hírek, aktualitások 2012

[2012. december]
Novemberben megtartottuk Vitamintorna 2. sz. képzésünket Mozgásstúdiónkban Budapesten, ami nagyon jól sikerült. Befejeztük az oktatást Erdőkertesen, ahova szeptember óta 6 alkalommal mentünk és a Mindennapos testneveléshez tartozó gyakorlatsorokat, óratípusokat oktattuk a pedagógus kollégáknak. 2012. december 6-án és 7-én indul a Kismama-baba-mama torna képzésünk, melyre még utolsó pillanatig lehet jelentkezni. A tanyánk ebben az évben is gyarapodott, szépült, sok vendéget fogadott a nyáron.

Tekintse meg a képgalériát

Az új év, új kezdetet hoz a Vitamintorna életében is, 2013. január elsejével egy új virtuális könyvtárat indítunk útjára.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek.

Jelentkezés tanfolyamra

[2012. november]
Nagy örömmel tudatjuk, hogy jövőre egy új képzést indítunk az akkreditált pedagógus továbbképzéseink között, melynek címe: "Mindennapos testnevelésnél tanteremben és tornateremben is alkalmazható tartásjavító és egészségmegőrző gerinctorna foglalkozások általános iskolában". A képzés akkreditációs száma OKM 82/233/2012. Az új képzésünket jövő februárban fogjuk először megtartani, melyre várjuk az érdeklődő munkaközösségeket.

Október hónapban lezárult a Vitamintorna 2. sz. képzésünk Előszálláson, melynek pillanatai megtekinthetőek a képgalériában. 2012. november 16-án Budapesten induló Vitamintorna 2. képzésünkre még van néhány hely, melyre még lehet jelentkezni. December 6-7. Kismamatorna képzésünkre még várjuk a jelentkezőket.

Tekintse meg a képgalériát
Jelentkezés tanfolyamra

[2012. október]
A Kiskőrösi Vitamintorna 2. sz. képzésünk nagyon jól sikerült, a tanfolyam képei megtekinthetőek a képgalériában. Folyamatosan, csütörtöki napokon képzést tartunk az Erdőkertesi Általános Iskolában, melyet novemberben fogunk majd befejezni.

Tekintse meg a képgalériát

Novemberben induló Vitamintorna 2. sz. képzésünkre még van néhány hely, melyet Budapesten fogunk megtartani. Várjuk még a Kismama-baba-mama torna 2 napos decemberben induló képzésünkre a jelentkezőket.

Jelentkezés tanfolyamra

[2012. szeptember]
Júliusban sikerült a Vitamintorna 2. sz. programunkat újra akkreditáltatni az Oktatási Minisztériumban, aminek nagyon örültünk. Ez a tanfolyamunk is kezdheti az új ötéves tervét, megújulva és tapasztalatokkal bővülve indulunk ősszel a képzésnek.

Az Előszálláson induló Vitamintorna 2. sz képzésünkre és Kiskőrösi Vitamintorna 2. sz. képzésünkre is még lehet jelentkezni. Nagy érdeklődésre való tekintettel november hónapban Vitamintorna 2. képzést tartunk Budapesten Prevenciós központunkban, melynek jelentkezési lapja letölthető.

Jelentkezés tanfolyamra

Augusztusban tartott Vitamintorna 1. sz. képzésünk és Erdőkertesen tartott szakmai napunk képei megtekinthetőek a képgalériában.

Tekintse meg a képgalériát

[2012. augusztus]
Ebben a hónapban sok vendéget fogadtunk a tanyánkon, megtartottuk női ezoterikus táborunkat és gyerektáborainkat is melynek képei megtekinthetőek a képgalériában. Sokat haladtunk lovaink kiképzésével Polányi Máté western lovasoktató barátunk segítségével. Augusztus végén megrendezésre kerül Budapesti Vitamintorna képzésünk.

Tekintse meg a képgalériát

[2012. július]
Megtartottuk a gyereknapot és a négynapos gyerektábort a tanyánkon, melynek képeit megtekinthetitek a képgalériában. Tartottunk még egy egészségnapot Százhalombattán a Napsugár óvodában, amely szintén nagyon jól sikerült.

Tekintse meg a képgalériát

A nyár folyamán vendégeket fogadunk a Fábián tanyán, és augusztusban majd megrendezésre kerül a női táborunk is.

[2012. június]
Nagyon jól sikerült a Mozgásterápia lóháton képzésünk, végre megvalósult álmunk és a saját tanyánkon tartottunk meg két tanfolyami napot.
A pillanatképek megtekinthetőek a képgalériában.

Tekintse meg a képgalériát

Két turnusban tartunk gyereknapot tanyánkon, egyet május végén tartottunk, másikat június harmadik hétvégéjén fogjuk megtartani. Ennek képeit később tesszük fel a képgalériába.

Várjuk a jelentkezőket 2012. augusztusi Vitamintorna 1. sz. képzésünkre, melyre még van néhány szabad hely.

Jelentkezés tanfolyamra

Júniusban és júliusban szünetel a felnőttképzés, mi is pihenünk és élvezzük a tanyánk hangulatát, lovaink szeretetét.

[2012. május]
Sikerrel zártunk két Vitamintorna 1. sz. képzést, Egerben és Budapesten. A tanfolyamok képei megtekinthetőek a képgalériában.

Tekintse meg a képgalériát

Utolsó pillanatig várjuk a májusban induló Mozgásterápia lóháton képzésre a jelentkező lovas szakembereket és gyógytornászokat is.
2012. augusztusban indul a Vitamintorna 1. sz. képzésünk Budapesten erre is lehet jelentkezni.

Jelentkezés tanfolyamra

[2012. április]
Kecskeméten nagyon jól sikerült a Vitamintorna 1. sz. képzésünk, melynek képei a képgalériában megtekinthetőek. Májusban induló Mozgásterápia lóháton képzésünkre várjuk a jelentkezőket. Lovas szakembereket is fogadunk, akik gyerekekkel és kezdő felnőttekkel dolgoznak. Jelentkezési lap letölthető a tanfolyami időpontok menüpontban.

Nyíregyházán induló Vitamintorna 2. sz. képzésünkre is várjuk a jelentkezőket. Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk minden kedves hírlevél olvasónknak.

Jelentkezés tanfolyamra

[2012. március]
2012. március 9-én induló Vitamintorna 1. sz. képzésünkre még van szabad hely, az utolsó pillanatig lehet jelentkezni. Egerben március végén indul Vitamintorna 1. sz. képzésünkre várjuk a jelentkezőket.

Februárban Tokodon tartott Vitamintorna 2. sz. képzésünk képei megtekinthetőek a képgalériában.

Tekintse meg a képgalériát

Budapesti áprilisban tartandó Vitamintorna 1. sz. képzésünk megtelt, új időpont 2012. augusztus 24-25. és 2012. szeptember 7-8.

Jelentkezés tanfolyamra

[2012. február]
2011. évben is sokat haladtunk a tanya szépítésével. Készült egy beálló a lovaknak kis szénázóval, bekerítettük a 3000 nm szántót, készült egy komposztáló, a verandát beüvegeztük, elkészült a fürdőszoba és a konyha, valamint a szobát is berendeztük régi parasztbútorokkal.

A kert is megszépült, folyamatban van egy kinti vizesblokk, és konyha építése, melyet 2012- ben tervezünk befejezni.
A megújulás képei a képgalériában hamarosan. Egerben induló Vitamintorna 1. sz. képzésünkre még mindig várjuk a jelentkezőket.

Jelentkezés tanfolyamra

[2012. január]
2012. januárban sikerrel zártuk Előszálláson a Vitamintorna 1. sz. képzésünket, ahol nagyon jól éreztük magunkat. Példaértékű volt az óvoda felszereltsége, gyönyörű tornaterme, a pedagógusok vendégszeretete. Köszönjük a sok finomságot és reméljük év végén újra együtt lehetünk a Vitamintorna 2. sz. képzésen. Képek a képgalériában megtekinthetőek.

Tavaly augusztus óta fejlesztjük lovastudásunkat Polányi Máté kétszerese Európa-lasszó bajnok western lovasoktatóval, akinek szaktudása nagyban hozzájárul lovastudásunk és lovaink fejlődéséhez. Köszönjük Máté hogy tudásodat önzetlenül átadod mindenkinek. Tokodon induló képzésünkre még mindig lehet jelentkezni.

2018-es hírek, aktualitások
2017-es hírek, aktualitások
2016-os hírek, aktualitások
2015-ös hírek, aktualitások
2014-es hírek, aktualitások
2013-as hírek, aktualitások
2012-es hírek, aktualitások
2011-es hírek, aktualitások

 
 
 
Top