Facebook YouTube

 
 
 
 
Tekintse meg a Vitamintorna aktualitásait képekben.
 
Tekintse meg a tanfolyamok minőségbiztosítási összegzését.
 
Tekintse meg a Vitamintorna rövid bemutató filmjeit!
 
Indulnak távoktatásos képzéseink!

 

Ez a vitamintorna régi weboldala, melyen az információk már nem naprakészek. Kérem látogasson el az új honlapunkra, melyet a

www.vitamintorna.com

oldalon talál meg. Köszönjük!

Vitamintorna - Távoktatás, E-learning
Vitamintorna - Interaktív Könyvtár

Bene féle ADT-ra jelentkezés

06-30-973-0027
Elvégeztem Bene Máté "Autodekompressziós Terápeuta" képzését, melynek tanúsítványa megtekinthető itt.

Tanfolyamokról bővebben a vitamintorna.com oldalon olvashat!

Hírek, aktualitások 2011

[2011. november]
Előszálláson 2011. december 16-17 és 2012 január 13-14. Vitamintorna 1. sz. képzést tartunk, melyre lehet jelentkezni. A tanfolyam díját lehet jövőre is rendezni amennyiben ebben a költségvetési évben nem maradt kerete az óvodáknak, iskoláknak.

Október hónapban két jól sikerült Vitamintorna 2. sz. pedagógus képzést tartottunk Dunaújvárosban és Egerben, melyeknek képei a képgalériában megtekinthetőek. Előadást is tartottunk a X. kerületi Pedagógiai Intézetben Preventív mozgásformák alkalmazása az óvodai testnevelés során címmel.

Kikerültek a 2012 tavaszi képzéseink jelentkezési lapjai a menüpontba. Várjuk intézmények jelentkezéseit, amennyiben helyet biztosítanak képzéseink számára.

Jelentkezés tanfolyamra

[2011. október]
Október hónapban beindultak az ország több területén az ovis Vitamintorna csoportok.
Új Gyerek Vitamintorna oktatóink vannak, akikről bővebben a Gyerek Vitamintorna oktatók menüpontban olvashattok.

2011. november 3-4. lesz a Kismama-baba-mama torna képzésünk, még lehet jelentkezni.

Jelentkezés tanfolyamra

Komáromban indul a Vitamintorna 1. sz. képzés, amire még az utolsó pillanatig lehet jelentkezni.

Jelentkezési lap a komáromi tanfolyamra

[2011. szeptember]
Elkezdődött az év és az első tanfolyamunk is ősszel szeptember 2-án Kecskeméten. 2011. szeptember 30-án induló Vitamintorna 2. sz. Dunaújvárosi és 2011. október 7-én induló Egri képzéseinkre még van néhány szabad hely, lehet jelentkezni.

A Komáromi Vitamintorna 1. sz tanfolyam szervezését újra megpróbáljuk az óvodák kérésére, ennek jelentkezési lapja letölthető a tanfolyami jelentkezési lapok menüpontban. Időpontja 2011. november 11-12. és 25-26. lesz. 2011. november 3-4-én Kismama-baba mama torna tanfolyami képzés lesz, ide is várjuk az érdeklődőket.

Jelentkezés tanfolyamra

[2011. augusztus]
Augusztus hónapra sokat haladtunk a tanya szépítésével, építésével. Elkészült a lovak karámja, a szénázó és a beálló. Készült egy fatároló és komposztáló is, valamint egy kinti vizes blokk, amiben konyha, és fürdő is lett. Ez jövőre lesz teljesen befejezve, de már használható, lehet mosogatni, fürdeni. A kerti medencénket is használtuk az idén, a víz hőfoka elérte a 28 fokot is. A teraszból üveges veranda lett, amit nagyon jól ki tudtunk használni a vendégek fogadására. A nagyházunkban elkészült a fürdőszoba, és folyamatban van a meszelés és a parkettázás.

Tekintse meg a képgalériát

Vitamintorna gyerek oktatók hírlevél: 2011. szeptember 17-én délután 17.00-kor találkozót szervezünk. Az őszi gyerekcsoportok beindításának megbeszélése, reklámanyagok kiosztása lesz a találkozó tárgya. Kérem mindenki jelezze érkezési szándékát előre e-mailen. A Kecskeméti és a Komáromi tanfolyamra még lehet jelentkezni, várjuk az érdeklődőket.

[2011. július]
Megtartottuk női ezoterikus táborunkat, amely nagyon jól sikerült. Az időjárás ugyan befolyásolta a programokat, sajnos a fürdőzés elmaradt, de a hangulatunk ennek ellenére nagyon jó volt. Több vendéget is fogadtunk július hónapban kisházunkban, a tanya előző tulajdonosai is köztük voltak.

Tekintse meg a képgalériát

[2011. június]
Nagy sikerrel lezajlott két tanfolyamunk májusban, egyik Tokodon óvodapedagógusoknak szóló Vitaminorna 1. számú képzésünk, másik a megújult Mozgásterápia lóháton képzésünk mely idéntől 40 órás lett. A végzett hallgatók névsora a Lovasoktatók menüpontban olvasható.

Gyereknap alkalmával tanyanyitó bulit szerveztünk a hozzánk járó Vitamintornás óvodásainknak és a volt tulajdonosok családjainak, mely nagyon jól sikerült.
A gyógytestnevelő kollégáim szakmai napon vettek részt nálunk ahol kipróbálhatták a terápiás lovainkat. Júliusban folytatjuk a tanya építését, szépítését és várjuk a női tábort.

Tekintse meg a legújabb képgalériáinkat

[2011. május]
Májusban induló Mozgásterápia lóháton képzésünkre még van néhány szabad hely, várjuk az érdeklődőket. Kecskeméten az ősszel induló Vitamintorna 1. számú képzésünkre június 1-ig lehet jelentkezni. A nyári női tábor megtelt, melyet július végén fogunk megrendezni.

A tanya volt tulajdonosai meglátogattak minket húsvétkor, és kaptunk néhány képet a régi tanyáról, melyeket a képgalériában lehet megtekinteni.

Tekintse meg a Muzsay-Fábián tanya 1987-1993. közötti képeit

[2011. április]
Sikerrel zártunk két Vitamintorna 2. számú tanfolyamot Kecskeméten és Budapesten, melynek képei megtekinthetők a képgalériában. Befejeztük az óvódás Vitamintorna oktatását és a szülők megtekinthették a bemutatót a két ovis csoportunkban a Bóbita óvodában. Közben az ellenőrzések évét éljük, az Oktatási Hivatal ellenőrizte négy tavalyi lezajlott és egy idei folyamatban lévő képzésünket. Egy pár adminisztrációs probléma merült fel, de ennek ellenére pozitív elbírálást kaptunk. Tanfolyamunk magas színvonalú, gyakorlatorientált képzésként lett elkönyvelve, bízunk benne hogy továbbra is hallagtóinktól és az Oktatási Hivataltól is ilyen kritikát fogunk majd kapni.

A tanyánk is szépül, elkészült a szántó bekerítése 3000 nm a lovaknak, a nagy házunkon két új ablak is díszeleg, a terep is rendezésre került. A tavaszi szünetben folytatjuk a tanya szépítését, szobák betonozása következik. Közben azért a lovakkal is foglalkozni fogunk, mert nagy erőkkel készülünk a májusi Lovasterápiás képzésre, melyre még lehet jelentkezni.

Tekintse meg a kecskeméti és budapesti tanfolyamok pillanatképeit

Kecskeméten ősszel indul Vitamintorna 1. számú tanfolyam, melynek jelentkezési lapja itt letölthető, jelentkezési határidő: 2011. június 1.

[2011. március]
Még lehet jelentkezni a Vitamintorna 2. sz. akkreditált képzésünkre, amely április elsején a Budapesti Prevenciós Oktatási Központunkban indul. Aki még most utolsó pillanatban jelentkezik 5.000.- Ft értékben ajándékban részesül: megkapja új zenei CD és DVD anyagunkat.

Várjuk a jelentkezéseket az utolsó pillanatig, azaz 2011. március 31. reggelig!
Az idén már nem indítunk több Vitamintorna 2. sz. képzést Budapesten, mert vidékre hívtak bennünket.

Nagy sikerrel megtartottuk az idei első Vitamintorna képzésünket, melynek képei megtekinthetőek a képgalériában.

Tekintse meg a képzés pillanatképeit

[2011. február]
Nagy sikerrel megtartottuk a Kismama, baba-mama torna tanfolyamunkat. Örömünkre felkértek Tokodon Vitamintorna 1. sz. tanfolyam tartására, melyre a környékről várunk még jelentkezőket.

Tekintse meg a foglalkozás pillanatképeit

Kecskeméten is szervezés alatt áll a Vitamintorna 2. sz. képzésünk, ide is van még pár szabad hely. Soron következő tanfolyamunk Vitamintorna 1. sz. képzés március elején aktuális Budapesten. Szeptemberben Egerbe várjuk a jelentkezőket Vitamintorna 1. és 2. számú képzésünkre.

[2011. január]
Nagy erőkkel szervezzük a 2011-es tanfolyamainkat, melyekre már lehet jelentkezni. A gyógytornász képzések akkreditációi sikerültek. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt tanfolyamainkon.

2011. január 17-én és 18-án a Bóbita Óvodában tartott Vitamintorna bemutató foglalkozások nagyon jól sikerültek.

Tekintse meg a foglalkozások pillanatképeit

Honlapunk január hónapban folyamatosan újul és sok új tartalommal bővül. Kérjük a régi olvasóinkat is, hogy jelentkezzenek újból hírlevelünkre, hogy időben értesüljenek legfrissebb aktualitásainkról.

Tanfolyami időpontok és jelentkezési lapok (2011)

2018-es hírek, aktualitások
2017-es hírek, aktualitások
2016-os hírek, aktualitások
2015-ös hírek, aktualitások
2014-es hírek, aktualitások
2013-as hírek, aktualitások
2012-es hírek, aktualitások
2011-es hírek, aktualitások

 
 
 
Top