Facebook YouTube

 
 
 
 
Tekintse meg a Vitamintorna aktualitásait képekben.
 
Tekintse meg a tanfolyamok minőségbiztosítási összegzését.
 
Tekintse meg a Vitamintorna rövid bemutató filmjeit!
 
Indulnak távoktatásos képzéseink!

 

Ez a vitamintorna régi weboldala, melyen az információk már nem naprakészek. Kérem látogasson el az új honlapunkra, melyet a

www.vitamintorna.com

oldalon talál meg. Köszönjük!

Vitamintorna - Távoktatás, E-learning
Vitamintorna - Interaktív Könyvtár

Bene féle ADT-ra jelentkezés

06-30-973-0027
Elvégeztem Bene Máté "Autodekompressziós Terápeuta" képzését, melynek tanúsítványa megtekinthető itt.

Tanfolyamokról bővebben a vitamintorna.com oldalon olvashat!

Elektroterápiák

TENS kezelés: Elektromos ideg és izomstimuláló készülék, melyet fájdalomcsillapításra, izmok erősítésére és lazítására egyaránt alkalmazunk.

Ultrahang kezelés: Az ultrahang segítségével gyógyszeroldatokat, kenőcsöket juttatunk be a bőrön keresztül a fájdalmas területre.

Bioptron lámpa kezelés: Polarizált fénye fokozza a szövetek anyagcseréjét és a behatoló fény hatására a stimulált sejtek újból elég oxigént szállítanak. Gyógyító hatása bizonyított a kozmetika területén, sportsérülések, bőrbetegségek, fekélyek, sebek kezelése esetén.

Stabil galván áram kezelés: Más néven konstans galvánáram kezelés hatására az idegek vezetése megváltozik. Felszálló kezelés esetén a motoros idegek ingerküszöbe csökken, az idegek ingerelhetősége növekszik. Leszálló kezelés esetén a folyamtok fordítva mennek végbe.

A galvánáram fájdalomcsillapító hatása a szimpatikus tónus csökkentése révén is megnyilvánul. Ez a szimpatikus rostok ingerületvezetésének gátlása révén jön létre.

Különleges galvánkezelések: Bourgignon -féle, Bergonier-féle, Kowarschik-féle, Reisz-féle kálciumstasis.

Iontoforézisek: A kezelés során a kémiai anyagok oldatban nem molekulákra, hanem ionokra disszociálnak és transcutan (bőrön keresztül) gyógyszeroldat formájában az áram segítségével bevisszük az anódon, vagy katódon keresztül.

Szelektív ingeráram kezelés: A bénult, vagy petyhüdt izmok kezelésére szolgál, ahol a haránt- csikolt, vagy sima-izom eredésére és tapadásra tesszük az elektródot. Itt szaggatott ingeráram segítségével izomkontrakciót hozunk létre.

Masszázs:
  • Nyak-váll masszázs
  • Hát- és derékmasszázs

 
 
 
Top