Facebook YouTube

 
 
 
 
Tekintse meg a Vitamintorna aktualitásait képekben.
 
Tekintse meg a tanfolyamok minőségbiztosítási összegzését.
 
Tekintse meg a Vitamintorna rövid bemutató filmjeit!
 
Indulnak távoktatásos képzéseink!

 

Ez a vitamintorna régi weboldala, melyen az információk már nem naprakészek. Kérem látogasson el az új honlapunkra, melyet a

www.vitamintorna.com

oldalon talál meg. Köszönjük!

Vitamintorna - Távoktatás, E-learning
Vitamintorna - Interaktív Könyvtár

Bene féle ADT-ra jelentkezés

06-30-973-0027
Elvégeztem Bene Máté "Autodekompressziós Terápeuta" képzését, melynek tanúsítványa megtekinthető itt.

Tanfolyamokról bővebben a vitamintorna.com oldalon olvashat!

Milyen a face to face learning?

A tanulás olyan tevékenység, melynek során valamely ismeretet, képességet elsajátítunk. Hagyományosan (face to face azaz szemtől-szemben) ez úgy történik, hogy valamilyen külső segítséggel jut új tudásának birtokába a hallgató. Így tanul az oktató előadása és magyarázatai, mások által megírt tankönyvek elolvasása, vagy oktatója mozdulatainak és tevékenységének utánzása alapján. Ez egy olyan tanulási forma, ahol hagyományos, frontális oktatás folyik. Élményalapú tanuláson értjük azokat a módszereket, amelyek kifejezetten az új ismeretek elsajátításának és belsővé válásának elősegítésére irányulnak. Ilyen munka folyik, amikor a tornagyakorlatokat közösen tanuljuk meg és gyakoroljuk a precíz, pontos kivitelezését. Akkor is élményalapú a tanulás, amikor bemutató foglalkozások megtekintése történik. A hagyományos rendszerű oktatás előnye, hogy azonnal választ kapunk a kérdésekre, a személyes jelenléttel könnyebben elsajátíthatóak a tornagyakorlatok. A hátránya, hogy az oktatás, a tanulás teljes idejére megjelenést igényel, hiányzás esetén nehezen pótolható a tananyag.

Ilyen jellegű képzéseink a Vitamintorna 1. program és a Vitamintorna 2. program. Mindkettő 30 órástovábbképzés óvodapedagógusok és tanítók számára akkreditált.

Jelentkezni itt lehet

Vissza

 
 
 
Top