Facebook YouTube

 
 
 
 
Tekintse meg a Vitamintorna aktualitásait képekben.
 
Tekintse meg a tanfolyamok minőségbiztosítási összegzését.
 
Tekintse meg a Vitamintorna rövid bemutató filmjeit!
 
Indulnak távoktatásos képzéseink!

 

Ez a vitamintorna régi weboldala, melyen az információk már nem naprakészek. Kérem látogasson el az új honlapunkra, melyet a

www.vitamintorna.com

oldalon talál meg. Köszönjük!

Vitamintorna - Távoktatás, E-learning
Vitamintorna - Interaktív Könyvtár

Bene féle ADT-ra jelentkezés

06-30-973-0027
Elvégeztem Bene Máté "Autodekompressziós Terápeuta" képzését, melynek tanúsítványa megtekinthető itt.

Tanfolyamokról bővebben a vitamintorna.com oldalon olvashat!

1. Mi is az a Vitamintorna és ki a T-Vitamin?

Vitamin és torna, vagy torna Vitamin, mitől lesz Vitamintorna? A kifejezés igen különlegesre sikerült, de e két szó hátterében több van, mint amit gondolhatunk róla.

A T-Vitamin egy különleges vitamin, amit szájon keresztül nem lehet bevenni, mint a C-vitamint, vagy társait. A T-Vitamin a Torna Vitamin, ami akkor használ a gyerekeknek, ha vele együtt tornáznak és megtanulják azokat a különleges, speciális tornagyakorlatokat, amelyek segítik gerincük, mozgatóapparátusuk egészséges fejlődését.

A Vitamintorna egy forradalmian új módszertan is egyben, melyet a pedagógusok elsajátíthatnak azakkreditált továbbképzéseink alkalmával. Itt a képhez kötés módszerével dolgozunk és az adott tornagyakorlatokat zenére végezzük. Nagyon fontos a gyakorlatoknak sorrendisége és a precízpontos kivitelezés, ütemre való alkalmazása, mely segíti a különböző képességek fejlesztését, és a testtartás javítását szolgálják. A Vitamintorna lényege még az utánzó gyakorlatok játékos megnevezése, mely a képhez kötés módszerével hatékonyabban működik.

Vissza

 
 
 
Top