Facebook YouTube

 
 
 
 
Tekintse meg a Vitamintorna aktualitásait képekben.
 
Tekintse meg a tanfolyamok minőségbiztosítási összegzését.
 
Tekintse meg a Vitamintorna rövid bemutató filmjeit!
 
Indulnak távoktatásos képzéseink!

 

Ez a vitamintorna régi weboldala, melyen az információk már nem naprakészek. Kérem látogasson el az új honlapunkra, melyet a

www.vitamintorna.com

oldalon talál meg. Köszönjük!

Vitamintorna - Távoktatás, E-learning
Vitamintorna - Interaktív Könyvtár

Bene féle ADT-ra jelentkezés

06-30-973-0027
Elvégeztem Bene Máté "Autodekompressziós Terápeuta" képzését, melynek tanúsítványa megtekinthető itt.

Tanfolyamokról bővebben a vitamintorna.com oldalon olvashat!

Egészségnap, előadás ajánlat

Egészségnapra, Szakmai Előadások Javaslat. Felkérésekre szívesen vállalunk egészségmegőrző előadások megtartását, egészségnapok lebonyolítását, szakmai konferenciákon, pedagógiai napokon, nevelőtestületi értekezleteken való részvételt az ország egész területén.

Felkérésre helyszínre kihelyezett 30 órás akkreditált képzéseinket is megtartjuk, amennyiben 15 fő jelentkezik egy tanfolyamra. Előnye hogy helyben van a képzés, nem kell utazási támogatást biztosítani a résztvevő pedagógusoknak és a kötelező továbbképzés megtörténik, az akkreditált pontok beszámíthatóak.

A jelentkezési lapokat a melléklet tartalmazza. Bármilyen fizetési igényt megbeszélés után elfogadunk (amennyiben később érkezik meg a továbbképzési támogatás, a tanfolyam után is lehet fizetni).

Egészségnapok alkalmával óvodás csoportok, iskolás osztályok zenés tornáját végezzük, majd előadást tartunk szülőknek, nevelőtestületnek egyaránt. A tornához biztosítjuk a fejlesztő hatású tornaeszközöket, melyeket a gyerekek használhatnak. A szülőknek, pedagógusoknak felvilágosító témájú anyagokat is készítünk.

A következő témákban vállaljuk az előadások lebonyolítását:

1. Burnout szindróma felismerése és kezelés (2 óra előadás és 1 óra relaxációs gyakorlat hangtálakkal)
2. Egészséges életmódra nevelés és mindennapos testnevelés (2 óra előadás és 1 óra frissítő torna zenére)
3. Felnőttkori gerincbetegségek és prevenciója (2 óra előadás és 1 óra tartásjavító torna zenére)
4. Relaxáció, meditáció, chi-kung alapgyakorlatok alkalmazása a hétköznapokban pedagógusoknak (4 óra előadás és 2 óra gyakorlat zenére)
5. Vitamintorna bemutatkozó előadás (1 óra és 1 óra komplex élő bemutató foglalkozás óvodásokkal vagy iskolásokkal)
6. Igény szerint összeállított egészségnap: Vitamintorna gyerekeknek, előadások pedagógusoknak, felvilágosítás szülőknek, gyógytornász-ortopédiai állapotfelmérés és tanácsadás. A programok igény szerint variálhatók.

Vidékre kizárólag 6 órás programra megyünk el, mely az előadói díjon felül a kiszállási díjat is tartalmazza. Viszont a 6 órás program pedagógusoknak konferenciaként is megtartható, melyről tanúsítványt állítunk ki és beszámítható a 120 órába 6 óraként a kötelező szakmai akkreditált képzéseken történő részvétben.

Amennyiben érdeklik előadásaink, kérjük hívjon bizalommal a +36-30-973-0027 telefonszámon, Budapesten ingyenes kiszállással minimum 3 órára, vidékre kiszállási díjjal és minimum 6 órára vállaljuk egészségmegőrző előadásainkat.

Az előadásaink alkalmával filmvetítés történik és a résztvevők önélmény formájában is elsajátíthatják a tanultakat. Természetesen egyéni kérés alapján is összeállítjuk egészségnapra a prezentációt, alkalmazkodva a gyerekek/tanulók életkorához, a pedagógusok igényeihez.

Képgaléria Óvoda
Képgaléria Iskola

Bízva a mielőbbi találkozásban, jó egészséget kívánok:

Donáthné Forgács Boglárka
Dipl. Gyógytornász, gyógytestnevelő tanár
szakvizsgázott pedagógus

 
 
 
Top